Örömmel üdvözlünk új honlapunkon!

Új weboldalt indítottunk az Ifjúsági Garancia Rendszer keretében. Célunk, hogy rendszeresen frissülő tartalommal naprakész információkkal szolgáljunk, illetve részletes tájékoztatást nyújtsunk az ide látogató érdeklődőknek. Oldalunkon számos lehetőség közül válogathatnak és informálódhatnak a programban való részvételre jogosult fiatalok, illetve a munkáltatók.

Mi is az az Ifjúsági Garancia Rendszer?

A magyar kormány kiemelt prioritásként kezeli a fiatalok itthon tartásának, illetve a hazai munkaerőpiacon történő elhelyezkedésének elősegítését. Az Ifjúsági Garancia lényege, hogy a nem tanuló, illetve nem dolgozó 25 év alatti fiatalok meghatározott időn belül konkrét lehetőséget kapjanak az elhelyezkedésre, a munkatapasztalat-szerzésre, vagy a tanulásra. A cél az, hogy a nem foglalkoztatott fiatalok minél kevesebb időt töltsenek munkanélküliségben, inaktivitásban, vagy tanulás nélkül. A programon keresztül személyes segítséget kaphat minden nem dolgozó fiatal a munkaerőpiacra történő belépéshez.

Nem tudod, hogy jogosult vagy-e a programban való részvételre? Esetleg abban vagy bizonytalan, hogyan indulj el? – Megmutatjuk, mit kell tenned! Honlapunkon minden hasznos információt megtalálsz a részvétel feltételeiről, a jelentkezés módjáról, illetve a legfontosabb teendőkről. Találkozhatsz korábbi tapasztalatokat tartalmazó leírásokkal, kisfilmekkel, jó példákkal, technikai információkkal. Ügyfélszolgálati elérhetőségeinken személyes segítségnyújtást kaphatsz. 

Érdemes böngészned, hiszen Rád is számos lehetőség várhat!

Ha még több érdekességre, friss hírre vagy kíváncsi, kövess minket Facebook oldalunkon is: https://www.facebook.com/Ifj%C3%BAs%C3%A1gi-Garancia-590989211084385/?fref=ts